Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Account aanmaken

voor gasten van sponsors

Gasten van sponsors kunnen hier een account aanmaken om zich aan te melden voor bijeenkomsten of het diner van Dutch Turnaround Association. Dit account vergemakkelijkt de verwerking van persoonsgegevens en zorgt ervoor dat wij beter kunnen voldoen aan de AVG eisen.

Accountgegevens

Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens

Privacy

Kosten
Voor gasten van sponsors is deelname aan bijeenkomsten en het diner gratis.

Afmelden
Gasten van sponsors kunnen zich voor een bijeenkomst te allen tijde kosteloos afmelden. Voor het diner kan je je tot uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand kosteloos afmelden. Hierna is kosteloos afmelden helaas niet meer mogelijk en ontvangt de sponsor van ons per e-mail een factuur. Je kunt je afmelden via je account onder Mijn DTA

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens een bijeenkomst of een diner foto's en/of video opnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal kan op een later tijdstip worden gebruikt op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en de website van DTA. De foto's en/of video opnames blijven bewaard als naslagmateriaal. Als je hier bezwaar tegen hebt, dan verzoeken wij jou dit voorafgaand aan een bijeenkomst of een diner door te geven aan ons secretariaat.

E-mailadres
Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor relevante informatie of een éénmalige enquête met betrekking tot de bijeenkomst of het diner waarvoor je je hebt aangemeld.

Deelnemerslijst
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging worden je naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website geplaatst, bij de informatie over de bijeenkomst of het diner waarvoor je je hebt aangemeld. Verder wordt deze lijst als hand-out aan alle deelnemers van de desbetreffende bijeenkomst meegegeven. Bij het diner worden geen hand-outs meegegeven. 

Privacy
Wij doen er alles aan om de persoonlijke informatie die je ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG te behandelen. Je kunt de privacy verklaring van Dutch Turnaround Association hier nalezen. Door het aanmaken van een account bevestig je dat je onze privacy verklaring hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Voor vragen over het bovenstaande kan je contact opnemen met ons secretariaat (secretariaat@dutchturnaroundassociation.nl of 06 81 37 88 60).

Velden met een * zijn verplicht