Nieuwjaarsbijeenkomst

14 januari 2021

Op donderdag 14 januari om 16.00 uur hosten wij onze eerste bijeenkomst van dit jaar onder onze nieuwe naam Dutch Turnaround Association. Zoals u weet heeft ons voor de kerstdagen het trieste bericht bereikt dat de heer Kees van Lede, onze spreker voor deze bijeenkomst, op 78-jarige leeftijd is overleden.

We denken een waardige vervanger gevonden te hebben als spreker: Prof.dr. Rob de Wijk. Rob is een toonaangevend expert en hoogleraar op het gebied van internationale betrekkingen, geopolitiek, internationale en nationale veiligheid en terrorisme. Hij is tevens de non-executive director van het ‘Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS)’. Het centrum is door Rob de Wijk opgericht op 1 februari 2007. De afgelopen jaren publiceerde hij talloze artikelen en boeken, waaronder het boek 'Machtspolitiek' (2014), 'De nieuwe Revolutionaire Golf’ (2016) en ‘De nieuwe Wereldorde’ (2019).

Het thema van deze Nieuwjaarsbijeenkomst is: Hoe gaat China de wereldorde veranderen?

Natuurlijk gaat Rob ook in op de geopolitieke ontwikkelingen zoals de Amerikaanse Verkiezingen, Brexit, Europa en uiteraard zullen de gevolgen van Covid-19 ook niet ontbreken. Er is natuurlijk ook ruimte voor discussie. Als je vragen hebt, schroom dan niet om deze tijdens ons webinar te stellen door middel van de chat functie.

Hierbij tref je de inloglink (graag inloggen met het e-mailadres dat bij ons bekend is).

Het programma

Spreker Rob de Wijk
Vragen voor de spreker kunnen via de chat worden doorgegeven

De spreker